Haaivissen Dagdeel

Een dagdeel van 4 uur Haaienvissen is vooral geschikt voor jongeren en ouderen waarvoor een 8 uur lange trip gewoonweg te lang is. Ook in deze 4 uurtjes maakt u een grote kans om een Haai te vangen in de Zeeuwse wateren. 

Een prachtige sport maar ook het fantastische fotokiekje als
herinnering aan een onvergetelijke ervaring.

Mond van een haai
De Gevlekte Gladde Haai

De Gevlekte Gladde Haai, zoals ook te zien in het filmpje met Enzo Knol, opgenomen bij ons op De Zeearend I, is echt een sportvis. De kleinste ooit gevangen door ons was 16 cm, wat betekent dat de Haai net geboren is. 123 cm was de grootste en dat gaf echt een mooi gevecht!

Deze Haai kan tot wel 160 cm groot worden, deze grote jongens zwemmen dus ook rond de stekken die wij specifiek voor de Haaien bevissen.

Onervaren visser?

Ook bij de Haaien hoeft u zich als onervaren visser geen zorgen te maken. Door de goede begeleiding van onze Schippers en de juiste kwaliteit van onze hengels en onderlijnen in combinatie met super aas, kunt u met familie, vrienden en de kinderen met ons mee voor een geslaagd avontuur.

Er zijn overigens nog meer soorten Haaien die wij met enige regelmaat vangen. De Gladde Haai, Ruwe Haai en de Hondshaai. Deze soorten zijn echter een stuk lastiger te vangen, vandaar dat wij vooral vissen op de Gevlekte Gladde Haai. Op aanvraag kunnen wij hier uiteraard een uitzondering op maken.

Praktische informatie

Wij hanteren 3 verschillende dagdelen:

  • Van 08:00-12:00
  • Van 13:00-17:00
  • Van 18:00-22:00

De alles inclusief prijs bedraagt €60,- per persoon, kinderen tot en met 12 jaar krijgen 50% korting.

Van 1 juni tot en met 30 september is Neeltje Jans de vertrekhaven.