Zeearend I

Lengte : 12.0 mtr
Breedte : 3.85 mtr
Diepgang : 1.00 mtr
Brandstof : 1200 liter
Snelheid : 17 knopen
Displacement : 12.000 kg
Motoren : 2 x iveco, 285 Pk

Onze boot is speciaal gebouwd voor de Sportvisserij om U en uw vrienden, familie en kennissen een leuke en gezellige dag op zee te bezorgen!

Of U nu ervaren of beginnend bent, wij hebben altijd een geschikt sportvis arrangement voor U!

Het schip voldoet vanzelfsprekend aan de strenge eisen van de scheepvaartinspectie, met de beste reddingsmiddelen, waaronder de twee hoogwaardige vlotten van 8 personen elk. Natuurlijk is verder alle moderne elektronica aan boord, van een open scanner radar tot zeer geavanceerde plotter/DGPS. Ook aan het comfort van de opstappers is gedacht: het heerlijk verwarmde stuurhuis biedt 11 zitplaatsen en ook buiten zijn nog twee beschermde zitplaatsen. Aan de achterzijde van het stuurhuis is een apart toilet met wasgelegenheid.

Zeearend 3

Zeearend III

Lengte : 10.0 mtr
Breedte : 5.00 mtr
Diepgang : 1.00 mtr
Brandstof : 800 liter
Snelheid : 17 knopen
Displacement : 10.000 kg
Motoren : 2 x perkins sabre, 215 Pk

Ook deze boot is speciaal gebouwd voor de Sportvisserij om U en uw vrienden, familie en kennissen een leuke en gezellige dag op zee te bezorgen!

Het schip voldoet vanzelfsprekend aan de strenge eisen van de scheepvaartinspectie, met de beste reddingsmiddelen, waaronder de twee hoogwaardige vlotten van 8 personen elk. Natuurlijk is verder alle moderne elektronica aan boord, van een open scanner radar tot zeer geavanceerde plotter/DGPS. Ook aan het comfort van de opstappers is gedacht: het heerlijk verwarmde stuurhuis biedt voldoende zitplaatsen. Aan de achterzijde van het stuurhuis is een apart toilet.